Diensten


pijl
sluiten

Website ontwikkeling

Onze core business is het bouwen van websites op maat, van welke omvang dan ook. Dat betekent dat we met u om dat tafel gaan zitten om uw wensen in kaart te brengen en een oplossing bedenken dat binnen uw budget past.

man painting website model

Websites leveren houdt meer in dan alleen wat code schrijven. Het begint met meedenken: wat wilt u bereiken en waar gaat het om bij uw website? Vervolgens denken we met u na over de uitstraling en doen we een voorstel voor het grafisch ontwerp. Daarna wordt de website ontwikkeld met de besproken functionaliteiten en tenslottte wordt de website zorgvuldig van content voorzien.

Meer over website ontwikkeling

Content Management

Niets is zo dynamisch als het Internet. U wilt daar graag gebruik van maken door steeds nieuwe informatie op uw website te plaatsen, zoals afbeeldingen, nieuwsberichten of teksten. En het liefst wilt u dat zelf doen. Deze mogelijkheden bieden wij allemaal met het content management systeem Serius CMS.

business users

Wij vinden het belangrijk dat de gebruikerservaring op dit vlak zo goed mogelijk is. Daarom is ons cms zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig en snel. En niet duur.

Meer over Serius CMS

E-commerce

Als goed werkende software ergens belangrijk is, dan is het wel bij een webshop. Een aantrekkelijke webshop moet echter aan veel eisen voldoen en dan nog is het een uitdaging om van bezoekers ook klanten te maken.

Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden die e-commerce u kan bieden. Luijk Web Creations helpt u bij het realiseren en implementeren van uw webwinkel.Meer over e-commerce en webwinkels

Huisstijl ontwikkeling

Als een prospect uw website bekijkt, zijn de eerste seconden al cruciaal. Elke bezoeker die niet snel genoeg de juiste indruk krijgt, klikt uw website weg en gaat de websites van uw concurrenten bekijken.

Wist u al dat de eerste indruk voor 90 procent bepaald wordt door de vormgeving van uw website? Om die reden doen wij ook aan huisstijl ontwikkeling. Het ontwerp van uw website moet een goede basis hebben en consistent zijn met uw logo en kleurprofiel. Zo maakt u van uw huisstijl uw identiteit.

Lees meer over huisstijl ontwikkeling

Online marketing & SEO

Naast het ontwikkelen van nieuwe websites helpen wij ook bestaande websites te verbeteren. Daaronder valt o.a. zoekmachineoptimalisatie, usability testing, conversiebepaling en AdWords campagnes. Bij online markering gaat het om de tevredenheid van de bezoekers te verbeteren, maar vooral ook om het trekken van meer bezoekers en van die bezoekers ook klanten te maken.

Dat houdt meer in dan alleen aan de technische regeltjes te voldoen, het gaat vooral om het totaalplaatje: zijn de teksten op uw website inhoudelijk juist en commercieel genoeg? Welke indruk krijgt een bezoeker?

Een speciale tak van online marketing is e-commerce. Bij webwinkels gaat het onderzoek namelijk veel verder: is er genoeg informatie bij elk product, is het verkoopproces eenvoudig genoeg, is de website niet te druk? Maar ook: heeft u een uniek assortiment, zien zoekmachines dat en weten mensen u te vinden?

Vragen waar wij het antwoord op vinden!

Meer over online marketing

Webhosting

Voor de beste service en geregeld onderhoud kunt u uw webhosting ook door Luijk Web Creations laten verzorgen. Onderhoud op ons content magemagement systeem Serius CMS is dan volledig gratis.

Onze webservers staan in een veilig datacenter met een uptime garantie van 99.9% waardoor we uw website met alle zekerheid kunnen hosten.

Wij bieden verschillende hostingpakketten aan.

Bekijk de hostingoplossingen

iPhone & Android app ontwikkeling

Ook op de markt van mobile development zijn wij thuis. Wij ontwikkelen applicaties voor de iPhone, de iPad en Android-toestellen op maat. Hierin bouwen wij geheel naar uw wens.

Enkele ideeën waar u aan kunt denken, zijn:

  • Een Google Maps kaart met uw bedrijfsvestigingen en contactgegevens
  • Productgegevens van uw website in een app weergeven
  • Uw klanten via een app van persoonlijke informatie voorzien
  • Producten bestellen via uw smartphone

Heeft u ook een goed idee?

Bekijk hoe wij uw partner kunnen zijn

Maak kennis met onze diensten.

Klik op één van bovenstaande pictogrammen voor meer info.

pijl omhoog