Website ontwikkeling

Onze core business is het bouwen van websites op maat, van welke omvang dan ook. Omdat uw website in feite uw bedrijf representeert op het Internet, verdient dit alle aandacht. U wilt namelijk dat bezoekers meteen geïnteresseerd raken en klanten worden.

De meest gebruikte onderdelen bieden wij standaard aan. Denk aan enkele pagina's met teksten, een contactformulier en een foto gallery. Omdat wij ontwikkelkosten alleen in rekening brengen voor op maat gemaakte onderdelen, kunnen wij een standaardwebsite voor een scherpe prijs aanbieden. U betaalt dan voornamelijk voor het unieke grafische ontwerp. Voor low-budget oplossingen kunnen wij echter ook met een basistemplate werken.

Dit alles hoeft echter niet te betekenen dat maatwerk meteen duur is. Wij gaan hier namelijk creatief mee om en proberen voor uw probleem een oplossing te vinden dat binnen uw budget past.

Wij kunnen praktisch alles wat technisch haalbaar is voor u ontwikkelen. Denk aan:

  • Een productcatalogus waarin uw klanten uw producten online kunnen bekijken
  • Een inlogsysteem voor uw klanten
  • Een online betaalsysteem (zie ook e-commerce)
  • Uitgebreide bestelformulieren

Omdat de kans groot is dat u niet weet welke technische mogelijkheden er zijn en wat de beste oplossingen zijn, zijn wij er voor u om met u mee te denken.

Lees meer over onze werkwijze

pijl omhoog