Onze visie

Compleet en kwalitatief

Het Internet is erg toegankelijk en vrij. Dat houdt wel in dat de kwaliteit tussen websites zeer kan verschillen. Wanneer u uw website laat bouwen door iemand die als hobby een beetje kan programmeren, is dat misschien goedkoper, maar uw klanten zien dat meestal wel. En concurrentie is er ook op Internet. Wij bouwen websites waarmee u uw concurrenten een slag voor bent omdat ze goed afgewerkt en van hoge kwaliteit zijn.

Doeltreffend

Wij vinden het belangrijk dat uw website er goed uit ziet en voldoet aan de kwaliteitsstandaarden. Bovendien moet uw website zo goed mogelijk functioneren en het Internet als medium zo goed mogelijk benutten. Zowel voor de bezoekers als voor u als eigenaar. Daarom meten wij ook de conversie van uw website.

Transparant

Het is natuurlijk belangrijk dat u eerlijk behandeld wordt. U wilt niet zakken met geld in een ICT-project stoppen en afvragen of het wel nodig is en waar het blijft. U wilt met een gezond budget gewoon uw doel bereiken.

Wij bouwen onze prijsopgaven altijd modulair op, zodat kunt zien waar u voor betaalt en eventueel keuzes kunt maken. Ook betaalt u alleen de volle prik voor het ontwikkelen van uniek maatwerk, voor standaardsoftware alleen de configuratie- en installatiekosten.

pijl omhoog